BOJA PERLA EFEKT ZA ZID - ID PERLE DE NACRE 2 l

414,10 kn
435,90 kn
  • Šifra proizvoda
  • 1407028
  • Kataloški broj
  • Jamstvo
  • Raspoloživost
  • raspoloživo za isporuku
- DIZAJNERSKA VISOKOOTPORNA BOJA ZA ZIDOVE S PERLA PRELJEVAJUĆIM 'CHIC' EFEKTOM
- OBLAČI ZIDOVE U SVJETLO I LUKSUZ

Nijanse: 1 TOPAZE - 2 AVENTURINE - 3 AMETHYSTE - 4 GRENAT - 5 TOURMALINE - 6 SELENITE - 7 PERLE - 8 DIAMANT
- Akrilna boja na bazi vode. Uradi-Sam primjena.
- Za vodu i mrlje potpuno neupojna. Vodoperiva. Nije za vanjsku upotrebu.
- Visokootporna na habanje i mrlje. Idealna za zidove kupaona (ne u tuš prostoru), kuhinja, ureda, ugostiteljskih objekata, hodnika, soba…
- Potrošnja: 2 Lit = teoretski 8 do 12 m2, u 2 tanka sloja na izuzetno glatkoj zasićenoj podlozi, jako ovisi o podlozi, alatu i nanošenju. Točnu potrošnju utvrditi probom na početnoj manjoj površini.

PRIPREMA PODLOGE: Može se koristiti na svim zidnim čvrstim, čistim, nemasnim, upojnim, potpuno suhim i glatkim podlogama nakon nanosa temeljnog premaza 'id Temelj Zidni Za Boje'. Ne nanositi na tapete, pod niti na površine na kojima se voda zadržava.

NANOŠENJE: Dobro promiješati prije upotrebe. Ne razrjeđuje se.
3 različita načina nanošenja za 3 različita krajnja izgleda:
1. Zaglađeni izgled: nanesite 2 tanka sloja sa spužva-'flock' valjkom, brzo i bez zastajkivanja. ±2 sata sušenje (pri 20°C) između slojeva.
2. Nepravilni 'spatulatto' izgled: nanesite prvi sloj tanko sa spužva-'flock' valjkom. Potom ±2 sata sušenje (pri 20°C). Zatim nanesite drugi sloj vrlo tanko, idealno sa 'id Deco Gladilica Inox', u nepravilnim, valovitim pokretima u svm smjerovima. Po potrebi, tijekom nanošenja drugog sloja, redovno brišite mokrom krpom ili spužvom rubove gladilice od nakupljenog viška boje, kako ne bi narušili krajnji izgled. Pažnja: rubovi gladilice moraju biti potpuno ravni i na kutevima zaobljeni, bez oštećenja, kako ne bi došlo do grebanja površine prilikom nanošenja boje.
3. 'Pješčani' izgled s perlicama 'id Perle de Soie': Napravite smjesu od 2 Lit boje 'Perle De Nacre' + 200 ml perlica 'Perle de Soie'. Dobro sve promiješati. Nanijeti 2 tanka sloja kistom od krute dlake širine cca 12 cm, u nepravilnim križnim pokretima u svim smjerovima. ±4 sata sušenje (pri 20°C) između slojeva.

Apliciranje vršiti pri temperaturama podloge, proizvoda i zraka između 10 i 28°C.
Čišćenje alata i eventualnih zaprljanja bojom prilikom nanošenja: običnom vodom odmah dok se boja ne osuši, a nakon toga mehanički (brušenjem, struganjem i sl.).
Nanositi samo u prozračnim prostorima.
Prije uporabe pogledati video prikaz primjene.

Ovaj proizvod je deklariran za uradi-sam upotrebu jer je spreman za uporabu direktno iz ambalaže i ne zahtijeva stručnu doradu prije korištenja, nije opasan za zdravlje prilikom ugradnje u interijeru te ne zahtijeva uporabu posebnog profesionalnog alata i/ili profesionalne sigurnosno-zaštitne opreme, pa za ovaj proizvod ne postoji od proizvođača licencirani izvođač i/ili nadzor ugradnje.

Odricanje od odgovornosti: S velikom smo pažnjom kreirali navedenu ponudu no Vaša je odgovornost kao kupca pročitati sve ovdje navedene podatke o proizvodu, i pogledati video primjene ukoliko je omogućen na ovim stranicama, te ukoliko je potrebno, na zahtjev putem kontakata navedenih na ovim stranicama, tražiti dodatne podatke o proizvodu i uporabi proizvoda, prije narudžbe, kupnje i/ili primjene istog. Navedene kvadrature pokrivnosti po litrama proizvoda su najpreciznije moguće, ali približne, jer pokrivnost može znatno varirati u ovisnosti o stanju podloge, površinskoj apsorpciji, teksturi podloge i načinu nanošenja. Prikaz boja i efekata proizvoda na ekranu su što bliže stvarnima, ali zbog tehničkih ograničenja prikaza na ekranu nemogu biti 100% stvarni, pa sukladno tome ne jamčimo da će konačni rezultat upotrijebljenog proizvoda biti identičan onom prikazanom na ekranu. Svakako preporučamo da UVIJEK najprije napravite test probu nanosom proizvoda na početnu manju površinu i tako provjerite da li proizvod udovoljava Vašim očekivanjima, pa tek ako ste sigurni da udovoljava nastavite sa nanosom na cijelu površinu. Navedena ponuda i specifikacija proizvoda dane su u najboljoj namjeri, prema nama dostupnim podatcima, ali bez jamstva jer je nanošenje i uporaba ovog deklarirano uradi-sam proizvoda van naše kontrole, s čime se slažete i što prihvačate narudžbom i/ili kupnjom.

Proizvođač: INITIATIVES DECORATION - FRANCUSKA, www.id-paris.com
Zemlja podrijetla: EU - Francuska


Prije upotrebe pažljivo pročitajte tehnički i sigurnosno tehnički list