• 25%

MAGNETNA BOJA - MagPaint MAGNETPAINT

171,68 kn
228,90 kn
  • Šifra proizvoda
  • 1407250
  • Kataloški broj
  • Jamstvo
  • Raspoloživost
  • raspoloživo za isporuku
AKCIJA! UZ KUPNJU MAGNETNE BOJE (MAGPAINT MAGNETPAINT) ILI BOJE ZA ŠKOLSKE PLOČE (MAGPAINT BLACKBOARD PAINT) OD 1.9 DO 30.9. ILI DO ISTEKA ZALIHA DAJEMO PERNICU I BILJEŽNICU GRATIS ZA VAŠEG MALIŠANA :)


MagnetPaint je tamno siva, izuzetno jaka magnetna brzosušiva boja na bazi vodenog akrilnog veziva s metalnim prahom (nehrđajućim), za interijere. MagnetPaint je završno obojiv sa svim uobičajenim zidnim bojama u željenoj nijansi, ili se na njega mogu postaviti tanke tapete. Deblji sloj MagnetPainta, ili više slojeva te jači i/ili veći magneti omogučavaju jače prijanjanje na MagnetPaintu. Za najjače prijanjanje koristite naše ultra-snažne neodimijske magnete. Za stvaranje magnetne površine po kojoj možete ujedno i pisati markerima ili kredom, MagnetPaint završno premažite s nekom od naših piši-briši boja:
- SketchPaint 2K ili SketchPaint 1K boja (za pisanje Sketch Markerima Piši-Briši)
- BlackboardPaint (za pisanje kredom)
MagnetPaint zbog metala u svom sastavu omogućuje da se magneti prijanjaju za površinu koja je njime premazana, a sam ne privlači metale koji nisu magneti, i ne stvara magnetno polje niti zračenja bilo kojega tipa. MagnetPaint je potpuno siguran za upotrebu u stambenim interijerima i nagrađen je najstrožom EU normom za sigurnu upotrebu i na dječjim igračkama: EN 71-3.
Područje primjene:
MagnetPaint se može koristiti na zidovima, namještaju, igračkama i gdje god je potrebna magnetna površina: s MagnetPaintom, Vi definirate njen oblik, veličinu i snagu. Ukrasi, prezentacije i bilješke mogu se uz upotrebu magneta 'objesiti' na boju uredno i sigurno - bez vijaka, ljepljivih traka, čavala ili bušenja, a kada iste više nisu potrebne ili ih je potrebno zamijeniti novima, jednostavno ih uklonite bez ikakvih zaostalih oštećenja ili tragova.
Podloga:
Podloga mora biti čista, suha, nemasna, čvrsta i vrlo glatka. Ako je podloga jako upojna tretirajte je najprije sa temeljnim premazom za završne vodene emulzijske boje. Ako se MagnetPaint mora kasnije ukloniti, preporučamo da najprije kao podlogu na zid nanesete tapetu. Nanosi se direktno na obrađeni kamen, staklo, mineralnu podlogu, gips, potpuno suhe slojeve vodenih boja, drvo, papir i karton. Ako ste u nedoumici o kompatibilnosti podloge, najprije tretirajte istu s prikladnim temeljnim premazom za završne vodene emulzijske boje.
Nanošenje:
Ne nanositi pri temperaturi nižoj od + 10 ° C i / ili relativnoj vlazi većoj od 80%. Prije nanošenja dobro promiješati do potpune ujednačenosti boje. Ne razrjeđuje se, ali ako je nužno, razrijedite s najviše do 5% vode. Ogradite željeno područje maskirnom trakom. MagnetPaint nanijeti kistom, valjkom ili prskanjem. Ovisno o željenoj snazi prijanjanja magneta, jedan ili dva nanosa obično su dovoljna. Sušenje cca 4 sata između slojeva (pri 20°C). Za sve jači učinak, nanesite dodatne slojeve i / ili koristite snažnije magnete. Provjerite da li zadovoljava snaga prijanjanja magneta prije nego što nanesete završnu boju. Za krajnje glađu površinu MagnetPaint se nakon sušenja može brusiti (nositi masku za zaštitu dišnog sustava). Suh je na dodir nakon otprilike 10 minuta. Nakon 12 sati, MagnetPaint se može završno prebojati. Nakon 24 sata MagnetPaint površina spremna je za korištenje s magnetima. Preporuča se nakon otvaranja iskoristiti cijeli sadržaj pakiranja zbog brzog sušenja.
Teoretska potrošnja:
6 m2/Lit (1 sloj) 3 m2/Lit (2 sloja) 2 m2/Lit (3 sloja).
1 do 2 sloja su najčešće dovoljni za optimalnu snagu prijanjanja magneta (ovisno i o snazi magneta). 3 sloja su za veliku snagu prijanjanja magneta, a mogući dodatni slojevi su za iznimno veliku snagu.
Alati za nanošenje:
MagPaint Valjak 8 cm, ili kratkodlaki valjak npr.: moher (parketni), velur, ili spužveni valjak. Kist.
Bezzračni (Airless) sprej alat (dizna cca 0,017'', pritisak cca 160 bar - najprije napraviti test probu).
Čišćenje alata i mrlja:
Odmah dok se proizvod ne osuši s vodom, a nakon toga mehanički (struganjem, brušenjem i sl.).
Sadržaj štetnih Hlapljivih Organskih Spojeva:
EU granična vrijednost za ovaj proizvod (2004/42/EC, kat. jWB, 2010): 30 g/l.
Ovaj proizvod sadrži: 0 g/Lit HOS.
Odricanje od odgovornosti:
Na kupcu je da prouči sve ovdje iznesene podatke o proizvodu i pogleda video primjene, te ukoliko je potrebno, na zahtjev putem kontakata na ovim stranicama, traži dodatne podatke o proizvodu i uporabi proizvoda, prije kupnje i/ili primjene istog. Navedene kvadrature pokrivnosti po litrama proizvoda su najpreciznije moguće, ali približne, jer pokrivnost može varirati u ovisnosti o stanju podloge, površinskoj apsorpciji, teksturi podloge i načinu nanošenja. Svakako preporučamo da UVIJEK najprije napravite test probu nanosom proizvoda na malu površinu i tako provjerite da li proizvod udovoljava Vašim očekivanjima, pa tek ako ste sigurni da udovoljava nastavite sa nanosom na cijelu površinu. Navedeni detalji proizvoda dani su u najboljoj namjeri, ali bez jamstva jer je nanošenje i uporaba ovog deklarirano uradi-sam proizvoda van naše kontrole, što kupac prihvaća kupnjom.

Proizvođač: MAGPAINT EUROPE b.v., Nizozemska
www.magpaint.com
Zemlja podrijetla: EU - NizozemskaPrije upotrebe pažljivo pročitajte tehnički i sigurnosno tehnički list