• 25%

BOJA ZA ŠKOLSKU PLOČU - MagPaint BLACKBOARDPAINT

89,92 kn
119,90 kn
  • Šifra proizvoda
  • 1407274
  • Kataloški broj
  • Jamstvo
  • Raspoloživost
  • raspoloživo za isporuku
AKCIJA! UZ KUPNJU BOJE ZA ŠKOLSKE PLOČE (MAGPAINT BLACKBOARDPAINT) ILI MAGNETNE BOJE (MAGPAINT MAGNETPAINT) OD 1.9 DO 30.9. ILI DO ISTEKA ZALIHA DAJEMO PERNICU I BILJEŽNICU GRATIS ZA VAŠEG MALIŠANA :)

MagPaint BlackboardPaint je uradi-sam boja na bazi vode za zidove i ploče od drva i metala (kao boja za školske ploče). Dovoljno je nanijeti samo 1 sloj na podlogu i stvorena je piši-briši površina za pisanje kredom. Po njoj se može pisati svim uobičajenim vrstama krede i tzv. chalk-markerima tj. markerima s tekućom kredom (markeri za staklo). Nije za upotrebu sa uljanim kredama (pastelama). Iznimna kvaliteta boje omogućava lako brisanje tragova krede čak i suhom mekom krpom ili spužvom. Nakon dužeg korištenja ploče ili sa nedovoljno glatke površine kreda se može ukloniti i vlažnom krpom ili spužvom.Samo za unutarnju uporabu. Ako želite da površina bude i magnetna, najprije kao podlogu za BlackboardPaint nanesite neki od naših magnetnih premaza: MagnetPaint magnetnu boju ili MagnetPlaster magnetnu finu žbuku. MagPaint BlackboardPaint dostupan je u nijansama: limeta, pink, siva, crna, tamno zelena, plava, crvena, a i kao bezbojna baza koju nijansirate standardnim univerzalnim uradi-sam vodenim tekućim pigmentima (kao što se ručno nijansira klasična vodena boja za zidove) u bilo koju boju po želji.

Područje primjene:
Učionice, uredi, zdravstvene institucije, konferencijske dvorane, galerije, kuhinje, dječje sobe,
restorani, reklamni panoi, oglasne ploče, zidni cjenici, info pultovi i sva ostala mjesta gdje je potrebna
piši-briši površina za pisanje kredom.

Priprema podloge:
Podloga mora biti čista, bez prašine i/ili pukotina, suha, čvrsta, nosiva, nemasna i izuzetno glatka, bez
kondenzata ili kapilarne vlage, kontaminacije gljivicama, plijesni i sl.
Površinu stare perive boje cijelu lagano prebrusiti sa brusnim papirom granulacije 220, pa potpuno otprašiti.
Nejednako ili vrlo upojnu podlogu najprije tretirati sa temeljnim premazom za završne vodene akrilne boje. Također, isto napraviti i ako je podloga: neobrađeno drvo, željezo, nehrđajuči metal, plastika i sl. Maskirnom trakom označiti područje nanošenja.

Upute za upotrebu:
Promiješati dobro prije upotrebe. Razrjeđivanje nije potrebno, ali ako je nužno za dobivanje željenih svojstava nanosa, može se dodati do 3% vode. Izbjegavati predug tijek nanošenja po istom mjestu. Nanesite 1 sloj u jedankomjernom glatkom nanosu. Paziti da ne ostane niti najmanji dio površine koji nije prekriven nanosom BlackboardPaint-a. Nakon 3 dana sušenja, površina je spremna za korištenje (poput školske ploče). Prije prvog pisanja, preporučamo podesiti površinu tako da ju se cijelu prijeđe jednim laganim trljanjem dužim bridom krede pa je se nakon toga cijelu izbriše suhom krpom ili spužvom. To će ostaviti gotovo nevidljiv sloj prašine od krede na površini ploče koji će pružiti najbolju moguću kasniju odstranjivost traga od pisanja kredom. Ploča se može uvijek lako potpuno obrisati vlažnom krpom ili spužvom.

Potrošnja:
Teoretska pokrivnost, za jedan sloj: max. 10 m2/Lit.

Alat:
MagPaint Valjak 8 cm, ili kratkodlaki valjak bez otpadajućih niti, moher (parketni valjak), kvalitetan spužveni valjak (ekstra fina – Moltopren ili Flock spužva), valjak od mikro-fibre. Kist. Savjet: ljepljivom trakom s valjka odstranite otpadajuće niti prije prvog uranjanja u boju. Moguče nanošenje i špricanjem strojno, uz prethodnu test probu.

Čišćenje alata i mrlja:
Vodom i sapunom Odmah dok se proizvod ne osuši, a nakon toga mehanički (struganjem, brušenjem i sl.).

Sadržaj štetnih Hlapljivih Organskih Spojeva:
EU granična vrijednost za ovaj proizvod (2004/42/EC, kat. dWB, 2010): 130 g/lit.

Ovaj proizvod sadrži: 0 g/lit HOS.

Odricanje od odgovornosti:
Na kupcu je da prouči sve ovdje iznesene podatke o proizvodu i pogleda video primjene, te ukoliko je potrebno, na zahtjev putem kontakata na ovim stranicama, traži dodatne podatke o proizvodu i uporabi proizvoda, prije kupnje i/ili primjene istog. Navedene kvadrature pokrivnosti po litrama proizvoda su najpreciznije moguće, ali približne, jer pokrivnost može varirati u ovisnosti o stanju podloge, površinskoj apsorpciji, teksturi podloge i načinu nanošenja. Svakako preporučamo da UVIJEK najprije napravite test probu nanosom proizvoda na malu površinu i tako provjerite da li proizvod udovoljava Vašim očekivanjima, pa tek ako ste sigurni da udovoljava nastavite sa nanosom na cijelu površinu. Navedeni detalji proizvoda dani su u najboljoj namjeri, ali bez jamstva jer je nanošenje i uporaba ovog deklarirano uradi-sam proizvoda van naše kontrole, što kupac prihvača kupnjom.
Proizvođač: MAGPAINT EUROPE b.v., Nizozemska , www.magpaint.com/hr/
Zemlja podrijetla: EU - Nizozemska