MAGNETNA SLOVA OD SPUŽVE, SET 100 kom

161,41 kn
169,90 kn
  • Šifra proizvoda
  • 0101020500
  • Kataloški broj
  • Jamstvo
  • Raspoloživost
  • raspoloživo za isporuku
'MP Magnetna Spužva Slova, set 100 kom'
Slova (mala pisana) od spužve u raznim bojama, sa savitljivim magnetom s leđne strane slova, koja se magnetnom privlačnošću mogu postavljati i uklanjati praktički beskonačno puta na zidove i namještaj koji su ranije premazani sa nekom od MagPaint magnetnih boja ili premaza poput: 'MP MagnetPaint' ili 'PFP MagnetPlaster', ili sa bilo koje druge podloge na koju se privlače magneti (željezna ploča, vrata frižidera i sl.).

Područje primjene:
MagPaint Magnetna Spužva Slova se mogu koristiti na zidovima, namještaju, igračkama, magnetnim bijelim školskim pločama, i gdje god je površina na koju se privlače magneti. Prikladan za: dječje sobe, učionice, vrtiće, školske i predškolske prostore…
Idealan proizvod za učenje abecede i pisanja djece predškolske i školske dobi. Djeca kroz igru ovim proizvodom nevjerojatno brzo nauče pisanje i čitanje. Ostati će te zapanjeni kako čak i djeca koja su inače potpuno nezainteresirana za učenje abecede i pisanje odjednom ne žele prestati učiti pisati i čitati kroz igru sa ovim nevjerojatno edukativno-zabavnim proizvodom.
Poruke, igre, bilješke i sl. sastavljeni od slova iz ovoga didaktičkog seta postavljaju se na zid ranije premazan nekom od naših magnetnih boja lako, uredno i sigurno - bez vijaka, ljepljivih traka, čavala ili bušenja, a kada iste više nisu potrebne ili ih je potrebno zamijeniti drugima, jednostavno ih uklonite tj mijenjate bez ikakvih zaostalih oštečenja ili tragova.

Savjet stručnjaka: S obzirom da je ovaj proizvod mekan i savitljiv jer je napravljen od spužve, djeca se njime nemogu fizički ozlijediti u igri, što ga svrstava u red sigurnih za dječju igru, dok se isto nemože reći za slične proizvode na tržištu, za istu namjenu, ali koji su napravljeni od tvrde plastike kojom se djeca mogu ozlijediti grebanjem, gađanjem i sl.

UPOZORENJE: ovaj proizvod nije namijenjen za djecu mlađu od 3 godine starosti (oznaka na proizvodu ''+3''), zbog sitnih dijelova koje bi takvo dijete moglo zabunom progutati, a što bi moglo prouzročiti začepljenje dišnih puteva!

Odricanje od odgovornosti:
Na kupcu je da prouči sve ovdje iznesene podatke o proizvodu, te ukoliko je potrebno, na zahtjev putem kontakata na ovim stranicama, traži dodatne podatke o proizvodu i uporabi proizvoda, prije kupnje i/ili primjene istog. Navedeni detalji proizvoda dani su prema nama dostupnim podacima i u najboljoj namjeri, ali bez jamstva na izgled i/ili funkciju jer je korištenje ovog proizvoda van naše kontrole, što kupac prihvača kupnjom.

Proizvođač: MAGPAINT EUROPE b.v., Nizozemska
www.magpaint.com/hr/
Zemlja podrijetla: EU - NizozemskaPrije upotrebe pažljivo pročitajte tehnički i sigurnosno tehnički list