ID LOFT METAL BAZA - boja s efektom metaliziranog betona

38,98 €
  • Šifra proizvoda
  • 5035422
  • Kataloški broj
  • Jamstvo
  • Raspoloživost
  • raspoloživo za isporuku
DIZAJNERSKA BOJA S EFEKTOM METALIZIRANOG BETONA.
LAKOĆOM STVARA INDUSTRIJSKI DIZAJN INTERIJERA.
Tamno siva debeloslojna akrilna uradi-sam boja na bazi vode. Dio sustava dizajnerske boje s efektom metaliziranog betona 'id LOFT METAL'.
Potrošnja: 2 Lit = teoretski 8 do 12 m2 (1 sloj), ovisi o nanošenju, točnu potrošnju utvrditi test probom.

PRIPREMA PODLOGE: Može se koristiti na čvrstim, čistim, nemasnim, suhim i glatkim unutarnjim zidnim podlogama nakon što se nanese prajmer 'id Temelj Zidni Za Boje'. Ne nanositi na tapete.
NANOŠENJE: samo pri 10 do 28°C. Ne razrjeđuje se. Dobro promiješati.
Nanesite 'id Loft Metal Baza' na pripremljenu površinu u tankom sloju pomoću 'id Deco Gladilica Inox' ili 'id Deco Gleter Inox' križnim pokretima u svim smjerovima do potpune prekrivenosti podloge, potpuno zaglađujući nanos posljednjim potezima. Ostavite ±8 sati da se osuši.

ZAVRŠNI SLOJ (OBAVEZAN)
Nanesite 'id Loft Metalizator' u nijansi po izboru, uvijek s 'id Deco Gladilicom Inox' ili 'id Deco Gleterom Inox' nepravilnim križnim pokretima u svim smjerovima potpuno zaglađujući završnim potezom. Ostavite da se osuši ±2h.
Opcionalno: samo po potrebi ako želite da je površina jače otporna na habanje i neupojna za vodu i kućanske mrlje, posebno na zidovima kuhinje i kupaonice, završno nanesite bezbojni zaštitni premaz 'id Loft Zaštita Pod/Tuš/Pult'. Napomena: Zaštita malo ublažava odsjaj metaliziranog efekta.

Čišćenje alata i zaprljanja: vodom odmah dok se proizvod ne osuši, a nakon toga mehanički.

Ovdje prikazan izgled nijanse i efekta na ekranu ne moraju biti 100% identični onima stvarnog proizvoda zbog limitiranih tehničkih mogućnosti prikaza spektra boja na svakom ekranu.

Ovaj proizvod je deklariran kao uradi-sam jer je spreman za uporabu direktno iz ambalaže i ne zahtijeva stručnu doradu prije uporabe.
Ne zahtijeva nužno uporabu profesionalnog alata i/ili takve sigurnosno-zaštitne opreme pa za ovaj proizvod ne postoji od proizvođača licencirani izvođač i/ili nadzor ugradnje, zbog čega je ugradnja ovog proizvoda van kontrole proizvođača pa nema jamstava na izgled, potrošnju i/ili funkcionalnost nakon što je proizvod ugrađen.
Uvijek najprije napravite test probu nanosom proizvoda na malu početnu površinu i tako utvrdite da li proizvod udovoljava Vašim očekivanjima pa nastavite samo ako udovoljava.