MAGPAINT GREENSCREEN PAINT - funkcionalna chroma key boja

51,75 €
  • Šifra proizvoda
  • 2311586
  • Kataloški broj
  • Jamstvo
  • Raspoloživost
  • raspoloživo za isporuku
MagPaint GREENSCREENPAINT 1 Lit - Chroma key boja, zelena pozadina za video studio
'MagPaint GreenscreenPaint' je specijalna funkcionalna visokokvalitetna unutarnja mat zidna akrilna boja na vodenoj bazi. Bez štetnih mirisa je, netoksična i ne sadrži olovo.
Nanosi se jednostavno u jednom ili dva sloja kako bi se stvorila specijalna mat-zelena površina, idealna za chromakey tehnologiju.
Možete se fotografirati ili snimiti video ispred zelene GreenscreenPaint pozadine, a zatim pomoću posebnog softvera zelenu pozadinu možete promijeniti u bilo što po želji.
GreenscreenPaint se može koristiti u kombinaciji s našom snažnom magnetnom bojom 'MagnetPaint' kako biste mogli pričvrstiti predmete na svoju zelenu GreenscreenPaint pozadinu pomoću naše 'MagPaint Samoljepljive Magnetne Trake'.
Može se koristiti i u kombinaciji s našom dry-erase bojom po kojoj se piše markerima 'MagPaint SketchPaint Bezbojni Mat', za povećanje otpornosti i za centriranje, crtanje, isticanje, naglašavanje ili zaokruživanje stvari i/ili bitnih detalja na vašoj zelenoj pozadini koristeći nepermanentne whiteboard markere i flomastere za bijelu školsku ploču.

POTROŠNJA: 1 litra = teoretski do 10 m2 za 1 sloj, ovisi o podlozi, alatu i nanošenju. Za točnu potrošnju napraviti test probu.

PRIPREMA: Podloga mora biti čvrsta, čista, suha i bez masti, prašine i hrđe. Obojive tapete moraju biti čvrsto pričvršćene. GreenscreenPaint se može nanositi izravno na drvene i kamene podloge, a ostale površine pripremiti s odgovarajućim temeljnim premazom za završne akrilne boje na bazi vode.

NANOŠENJE: Samo pri temperaturi iznad 5 °C i relativnoj vlazi zraka do 80%. Ne razrijeđuje se za nanos valjkom. Dobro promiješati pa nanijeti u 1 do 2 sloja sa kratkodlakim valjkom za akrilne boje na bazi vode.
Suho na dodir nakon cca 30 minuta sušenja. Sušenje između 2 nanosa cca 4 sata. Može se nanositi strojno prskanjem koristeći 'Wagner XVLP' uređaje pri čemu se razrjeđuje s 5% vode.
Obojena GreenscreenPaint zelena površina spremna je za korištenje u chroma key tehnici snimanja odmah kada je suha na dodir (nakon cca 30 min. sušenja).

SOFTVER: Nakon snimanja ili fotografiranja upotrijebite video softver, poput Adobe Premiere Pro, iMovie, Magix Video Deluxe, Pinnacle Studio Plus, Sony Vegas ili bilo koji drugi softverski program koji omogućuje rad u chroma key tehnologiji sa zelenom pozadinom.

SAVJET: Pobrinite se da objekt ili osoba koju snimate ispred zelene pozadine nisu i sami zelene boje i da nisu obućeni u zelenu odjeću, osim ako namjeravate sakriti dio te osobe.
Mahanje kosom može predstavljati problem u kasnijoj softverskoj realizaciji jer su obično dlake previše tanke da bi ih računalo moglo zabilježiti, što znači da kosa u pokretu često neće biti vidljiva.

CERTIFIKATI:
EU HOS granična vrijednost za ovaj proizvod (2004/42/EC, kat. aWB, 2010): 30 g/L. Ovaj proizvod sadrži 0 g/L HOS.
GreenscreenPaint je u sukladnosti sa normom EN 71-3 za sigurnu uporabu i na dječjim igračkama te EU direktivom 2011/65/EU za ograničavanje upotrebe određenih opasnih supstanci (RoHS).
Ne sadrži tvari klasificirane kao; kancerogeno, mutageno, reprotoksično ili klasificirano s obzirom na opasnosti za okoliš, prema Uredbi (EZ) br. 1272/2008.
GreenscreenPaint ne sadrži formaldehid, APEO, olovo niti azbest.


Proizvođač: 'MagPaint Europe'. Zemlja podrijetla: EU, Nizozemska