Zimska odjeća Zimska odjeća

FUNGICID A1


INSEKTICIDNE IMPREGNACIJE
FUNGICID A1 ( 1lit) bezbojni
Opis proizvoda:
SREDSTVO ZA OSNOVNU ZAŠTITU DRVA NA VODENOJ BAZI

FUNGICID A1+ je tekuće impregnacijsko sredstvo namijenjeno zaštiti svih drvenih površina (drvene građe, drvenih konstrukcija, oplata, ograda i sl.) od insekata, gljivica, plave plijesni i uzročnika truleži.
Preporučuje se za korištenje u interijerima jer je bez mirisa i nije otrovan. Ukoliko se zaštićeno drvo ugrađuje na otvorenom prostoru, treba ga se dodatno zaštiti lakirnim premazom.
- Uspješno štiti drvo od insekata, gljivica, plave plijesni i uzročnika truleži.
- Nije zapaljiv i samim tim smanjuje zapaljivost drva.
- Ne sadrži hlapljive otrovne komponente i nije otrovan na dodir.

NAČIN UPOTREBE
Kvaliteta zaštite ovisi o količini nanosa zaštitnog sredstva na prethodno očišćenu površinu.
Aktivna komponenta FUNGICIDA A1+ dobro prodire u drvo i fiksira se unutar 24 sata. Prije upotrebe otopinu je potrebno promiješati.
U praksi se upotrebljavaju tri načina zaštite: premazivanje, špricanje i potapanje. Najbolji način zaštite drva je potapanje drva u zaštitno sredstvo, po mogućnosti na 24 sata.
Jednostavniji i brži načini su špricanje i premazivanje.
FUNGICID A1+ može se nanijeti u dva sloja, u vremenskom razmaku od nekoliko sati ili se može nanijeti u jednom bogatom nanosu.
Svi dijelovi drva trebaju biti zahvaćeni premazom zaštitnog sredstva. FUNGICID A1+ se ne smije nanositi pri temperaturi nižoj od 0°C niti na već postavljene krovne konstrukcije zbog opasnosti od zaleđivanja (vodena otopina) i opasnosti od ozlijeda za radnika na krovu zbog skliskih greda.

Boje: bezbojna, žuta, zelena
Pakiranje: 1 l, 5 l, 10 l
Webshop cijena
13,41 kn
Izaberite boju
Izaberite pakiranje
Upišite količinu
Dodaj u košaricu
Navedena cijena od 13,41 kn vrijedi za Maestro, Visa, Mastercard, Diners, American i virmanske načine plaćanja te uključuje 10% popusta za webshop kupnju.
Cijena za American, Visa i Maestro do 12 rata je 14,16 kn.
lagerski artikl - raspoloživo za isporuku

Vaš upit za artikl:[ARTIKL]


Zatvori