Zimska odjeća Zimska odjeća

ID Elegance - dizajnerska boja s efektom svjetlucavog baršuna 2 L


dekorativne tehnike
ID ELEGANCE br.1 ASTRAKAN (2 L)
Opis proizvoda:
- DIZAJNERSKA BOJA ZA ZIDOVE SA FINO RELJEFNIM EFEKTOM SVJETLUCAVOG BARŠUNA
- AKRILNA BOJA NA BAZI VODE ZA URADI-SAM JEDNOSTAVNU UPORABU
- SAMO ZA INTERIJERE
- OTPORNA NA PRANJE MOKRIM TRLJANJEM
Spremna za uporabu u slijedečim nijansama: 1. Astrakan - 2. Diamantine - 3. Flanelle - 6. Lame - 7. Damas - 8. Chambray

Pokrivnost: 2 L = 12 m2 (u 2 tanka sloja)

PRIPREMA PODLOGE : Može se koristiti na svim čvrstim, čistim, potpuno suhim, i vrlo glatkim podlogama bez pukotina (glatkim poput gips-kartonske ploče). Na takvu podlogu nanijeti 1 sloj 'id Temelj Zidni Za Boje'.
Na neupojnim podlogama ili na drvene podloge nanijeti 1 sloj 'id Temelj Special Za Sve Podloge'.
Ne nanositi na tapete.
NANOŠENJE - Dobro promiješati prije nanošenja. Ne razrjeđuje se.
Na pripremljenu podlogu nanesite prvi tanak sloj Elegance-a križnim nepravilnim pokretima sa ?12 cm širokim plosnatim kistom sa krutim dlakama, u pojedinim dijelovima od po 2 do 3 m?, odmah potom operite kist vodom pa čistim vlažnim kistom zagladite nanešenu boju na zidu kako bi boja bila jednolično glatko nanešena cijelom površinom da ne dođe do neželjenog nakupljanja više boje na pojedinim mjestima. Nakon ±4 sata sušenja nanesite drugi sloj isto kao prvi.

Id & savjet: kao podlogu za svijetle nijanse (poput Elegance br. 2. Diamantine, 6. Lame, 7.Damas) preporučamo nanijeti 'id Temelj Zidni Za Boje' u 2 sloja kako bi podloga bila ujednačeno potpuno bijela, što je nužno za dobar krajnji rezultat kod navedenih svijetlijih nijansi Elegance-a.

Apliciranje vršiti pri temperaturama podloge, proizvoda i zraka između 10 i 28°C.
Čišćenje zaprljanja bojom kod nanošenja boje i odstranjivanje: običnom vodom dok se boja ne osuši, a nakon toga mehanički.
Nanositi samo u prozračnim prostorima.
Prije uporabe pogledati video prikaz primjene. Ovaj proizvod je deklariran za uradi-sam upotrebu i ne postoji od proizvođača licencirani izvođač i/ili nadzor ugradnje.

Odricanje od odgovornosti: S velikom smo pažnjom kreirali navedenu ponudu no Vaša je odgovornost kao kupca pročitati sve ovdje navedene podatke o proizvodu, i pogledati video primjene ukoliko je omogućen na ovim stranicama, te ukoliko je potrebno, na zahtjev putem kontakata navedenih na ovim stranicama, tražiti dodatne podatke o proizvodu i uporabi proizvoda, prije narudžbe, kupnje i/ili primjene istog. Navedene kvadrature pokrivnosti po litrama proizvoda su najpreciznije moguće, ali približne, jer pokrivnost može varirati u ovisnosti o stanju podloge, površinskoj apsorpciji, teksturi podloge i načinu nanošenja. Prikaz boja i efekata proizvoda na ekranu su što bliže stvarnima, ali zbog tehničkih ograničenja prikaza na ekranu nemogu biti 100% stvarni, pa sukladno tome ne jamčimo da će konačni rezultat upotrijebljenog proizvoda biti identični onom prikazanom na ekranu. Svakako preporučamo da UVIJEK najprije napravite test probu nanosom proizvoda na malu površinu i tako provjerite da li proizvod udovoljava Vašim očekivanjima, pa tek ako ste sigurni da udovoljava nastavite sa nanosom na cijelu površinu. Navedena ponuda i specifikacija proizvoda dane su u najboljoj namjeri, prema nama dostupnim podatcima, ali bez jamstva jer je nanošenje i uporaba ovog deklarirano uradi-sam proizvoda van naše kontrole, s čime se slažete i što prihvačate narudžbom i/ili kupnjom.

Proizvođač: INITIATIVES DECORATION - FRANCUSKA
Zemlja podrijetla: EU - Francuska


Webshop cijena
386,10 kn
Izaberite boju
Upišite količinu
Dodaj u košaricu
Navedena cijena od 386,10 kn vrijedi za Maestro, Visa, Mastercard, Diners, American i virmanske načine plaćanja te uključuje 10% popusta za webshop kupnju.
Cijena za American, Visa i Maestro do 12 rata je 407,55 kn.
lagerski artikl - raspoloživo za isporuku

Vaš upit za artikl:[ARTIKL]


Zatvori