Zimska odjeća Zimska odjeća

ID Loft beton - dizajnerska boja s efektom betona za interijere 2 L


dekorativne tehnike
ID LOFT BETON ORIGINAL br.1 BARCELONE (2 L)
Opis proizvoda:
DIZAJNERSKA BOJA ZA INTERIJERE S GRAFIČKIM EFEKTOM BETONA.
Nijanse: 1 BARCELONE - 2 BERLIN - 3 CAPE TOWN - 4 LOS ANGELES - 5 MILAN - 6 PARIS - 7 TAIPEI - 8 MOSCOU
2 MOGUĆA IZGLEDA: JEDNOBOJAN ILI DVOBOJAN GRAFIČKI IZGLED BETONA.
Primjena na: ZID, POD, STEPENICE, RADNE PLOČE, PULTOVE, ŠANKOVE, za KUHINJE, u KUPAONICE, ZA ZIDOVE TUŠ ZONE (uključujući zidove tzv. 'WALK-IN' tuša).
POTROŠNJA: 2 Lit = teoretski 8 m2 do 12 m2 u jednom izuzetno tankom sloju na izuzetno glatkoj slabo upojnoj podlozi, ovisi o podlozi i načinu nanošenja. Točnu potrošnju utvrditi probom na početnoj manjoj površini.

PRIPREMA PODLOGE: Može se koristiti na unutarnjim zdravim, čvrstim, čistim, izuzetno glatkim, zasićenim i suhim (do 1,9% vlage), u tuš zoni prethodno hidroizoliranim podlogama, nakon nanosa odgovarajućeg temeljnog premaza:
1. Na zidnu podlogu na bazi gipsa, cementa ili od stare perive vodene boje: obrusite, otprašite pa nanesite 'id Temelj Zidni Za Debeloslojne Premaze'.
2. Na betonski pod te podne pločice: najprije poravnajte takav pod sa podnom samonivelirajućom masom koja je završno površinski glatka, te koja može biti podloga za premaz kao završnu podnu oblogu, pa nanesite 'id Loft Temelj Podni'.
3. Na radnu ploču ili zidne pločice nanesite 'id Loft Temelj Pultovi & Zidne Pločice' (zidne pločice najprije pregletajte sa 'id Temelj & Nivelir Za Zidne Pločice' kako bi poravnali fuge pločica).

NANOŠENJE (samo na temperaturi 10°C-28°C, rel. vlaga zraka do 80%) na pripremljenu podlogu:
Promiješati prije upotrebe. Ne razrjeđivati.
1. Sloj: nanesite što tanje na cijelu površinu jednu nijansu Loft Beton Originala sa 'id Deco Gladilica Inox'. Ostavite cca 4 sata da se osuši.
2. Sloj (A ili B varijanta):
A) Za DVOBOJNI 'BICOLOR' EFEKT BETONA: nanosite naizmjence jednu pa drugu izabranu boju Loft Beton Originala u okomitim prugama, nepravilnih preklapajućih rubova, širine pruge cca 25 cm, od vrha do dna površine. Gladilicom preklapajte obje boje jednu preko druge i obratno naizmjence sve dok ne dobijete željeni efekt betona. Boje će biti moguće miješati na površini sve dok su vlažne. Ukoliko su se boje osušile, a niste još postigli željeni izgled, možete dodavati svježe boje sve dok ne postignete željeni izgled. Napomena: dodavanja svježe boje na isto mjesto značajno povećava potrošnju boje po m2! Kada ste zadovoljni izgledom, završite zaglađivanjem gladilicom cijele površine dok je još boja vlažna. Ostavite cca 24 sata da se osuši.
…ili…
B) Za JEDNOBOJNI 'MONOCOLOR' EFEKT BETONA: nanesite 2. sloj s istom bojom kao 1. sloj, samo na sporadična pojedina međusobno ne spojena mjesta s nepravilnim pokretima. Odmah potm, dok je boja još vlažna, zagladite cijelu površinu gladilicom. Ostavite ± 24 sata da se osuši.

ZAŠTITA: Samo ako želimo postići drugačiji završni izgled (poput 'Beton Cire' efekta betona poliranog voskom) ili zbog opterečenog mjesta primjene, kao što je pod, pult ili tuš prostor, potrebno je upotrijebiti adekvatan bezbojni zaštitni ili zaštitno-dekorativni premaz:
- Za pod, radnu površinu i zonu prskanja vodom (ne preporuča se za pod ako se na njemu voda može zadržavati), na zidu iznad štednjaka i sudopera u kuhinji: nanesite 'id Loft Zaštita Pod/Tuš/Pult').
- Na zidovima soba, kuhinja, kupaonica (ne u tuš zoni) moguća su 2 zaštitna premaza:
'id Loft Zaštitni Vosak' bezbojan zaštitni gel premaz za efekt voskom poliranog betona, tzv. 'Beton Cire' polusjajan efekt, neupojan za mrlje od vode i hrane.
…ili…
'id Loft Zaštita Zidna Mat' bezbojna mat zaštita od upijanja mrlja od vode i hrane uz zadržavanje efekta sirovog betona.

ČIŠĆENJE: Sa svim uobičajenim alatima i sredstvima za čišćenje u kućanstvu koja nisu abrazivna, nagrizajuća niti agresivna.
ODRŽAVANJE: na podu i u tuš zoni, ukoliko se površinski bezbojni zaštitni sloj s vremenom istroši korištenjem, nanijeti jedan novi nerazrijeđen sloj 'id Loft Zaštita Pod/Tuš/Pult', nakon što se najprije stara istrošena površina samo lagano obrusi brusnim materijalom granulacije 220, pa dobro otpraši pa odmasti pranjem sapunom, ispere vodom i osuši.

OGRANIČENJA: Nije preporučljivo koristiti na visokofrekventno opterečenim podovima (npr. podovi industrijskih hala i skladišta, podovi predvorja i hodnika trgovačkih centara, kolodvora i sl.). Nije za podove na kojima se odvija promet prijevoznih sredstava s kotačima (auti, viličari i sl.) Nije za površine na kojima se voda zadržava (bazeni, kade, sudoperi, spremnici vode). Nije za podove u zoni prskanja vodom koji nemaju izveden pad pod kutem od najmanje 2% prema odvodu u savršeno ravnoj i glatkoj neprekinutoj površini.

Ovaj proizvod je deklariran za uradi-sam upotrebu jer je spreman za uporabu direktno iz ambalaže i ne zahtijeva profesionalnu doradu prije korištenja, nije opasan za zdravlje te ne zahtijeva nužno uporabu profesionalnog alata i profesionalne sigurnosno-zaštitne opreme, pa za ovaj proizvod ne postoji od proizvođača licencirani izvođač i/ili nadzor ugradnje.

Odricanje od odgovornosti: S velikom smo pažnjom kreirali navedenu ponudu no Vaša je odgovornost kao kupca pročitati sve ovdje navedene podatke o proizvodu, i pogledati video primjene ukoliko je omogućen na ovim stranicama, te ako treba, tražiti nas dodatne podatke o proizvodu i uporabi proizvoda, prije kupnje i/ili primjene istog. Navedena potrošnja je teoretski najpreciznija moguća, ali približna, jer može znatno varirati u ovisnosti o stanju podloge, površinskoj apsorpciji, teksturi podloge i načinu nanošenja. Prikaz boja i efekata proizvoda na ekranu su što bliže stvarnima, ali zbog tehničkih ograničenja prikaza na ekranu ne mogu biti 100% stvarni, pa sukladno tome ne jamčimo da će konačni rezultat upotrijebljenog proizvoda biti identičan onom prikazanom na ekranu. Preporučamo da UVIJEK najprije napravite test probu nanosom proizvoda na manju površinu i tako provjerite je li proizvod udovoljava Vašim očekivanjima. Navedena ponuda i specifikacija proizvoda dane su u najboljoj namjeri, prema nama dostupnim podatcima, ali bez jamstva jer je nanošenje i uporaba ovog deklarirano uradi-sam proizvoda van naše kontrole, s čime se slažete i što prihvaćate narudžbom i/ili kupnjom.
Webshop cijena
269,10 kn
Izaberite boju
Upišite količinu
Dodaj u košaricu
Navedena cijena od 269,10 kn vrijedi za Maestro, Visa, Mastercard, Diners, American i virmanske načine plaćanja te uključuje 10% popusta za webshop kupnju.
Cijena za American, Visa i Maestro do 12 rata je 284,05 kn.
lagerski artikl - raspoloživo za isporuku

Vaš upit za artikl:[ARTIKL]


Zatvori