Zimska odjeća Zimska odjeća

ID PAILLETT ZIDNI - dizajnerska boja sa šljokicama za svjetlucavi efekt 2 l


dekorativne tehnike

-15%

ID PAILLETT ZIDNI br.1 STUDIO (2 L)
Opis proizvoda:
- DIZAJNERSKA ULTRA-MAT BOJA SA DODANIM ŠLJOKICAMA ZA IZRAZITI SVJETLUCAVI EFEKT
- ZA ZIDOVE I PANELE
- Akrilna brzosušiva boja na bazi vode. Perivost: otporna na mokro trljanje. Nije za vanjske prostore.
- Uradi-Sam primjena, nanos u samo jednom sloju.
- Ne razrjeđuje se, ako je nužno razrijediti sa do 3% vode.

Pokrivnost: 2L = ±15 m2 (za 1 deblji sloj na izuzetno glatkoj podlozi).

Spreman za uporabu u slijedećim nijansama: 1. Studio - 2. Hollywood - 3. Cinecitta - 4. Oscar - 5. Palme - 7. Princess - 11. Riviera

PRIPREMA PODLOGE prema A, B, C ili D tipu podloge, kako slijedi:
A) Ranije premazane sa latex mat ili disperzijskom perivom bojom na bazi vode, potpuno suhe, otprašene, čvrste, nemasne, cijelom površinom jednakoupojne podloge: nanosi se direktno na takve podloge. Ukoliko je takva ista podloga starija ili premazivana drugom vrstom premaza (ili Vama nepoznatim premazom), moguće je da je površinski nejednako upojna po cijeloj površini, zbog oku nevidljivih vremenom upijenih masnih mrlja od nikotina, para od kuhanja, prašine od grijanja i sl., pa je za osiguravanje pravilnog krajnjeg efekta na takve starije (ali uvijek obavezno zdrave, potpuno suhe i čvrste podloge) potrebno najprije nanijeti 'id Temelj Zidni Za Boje', u protivnom je moguć nepoželjan nepravilan šaren izgled.
B) Gips i gips-kartonske podloge: pobrusite, otprašite, zatim nanesite 'id Temelj Zidni Za Boje'.
C) Upojne i trusne podloge : najprije sanirati podlogu, a zatim nanijeti 'id Temelj Zidni Za Boje'.
D) Drvene podloge: na svijetlo drvo nanositi direktno, na tamno drvo nanijeti 'id Temelj Special Za Sve Podloge'.

NANOŠENJE na pripremljenu podlogu: Dobro promiješajte Paillett' i nanosite ga ranije vodom samo lagano navlaženim valjkom srednje dugih niti (npr. valjak micro-fibra ili kvalitetni velur, uvijek niti dužine cca 8 mm) pokretima naizmjenično gore-dolje i lijevo-desno. Ne pritiskati valjak jako u podlogu i ne razvlaćiti nanos u maksimalno tanak sloj. Posljednjim potezom valjkom uvijek lagano zagladiti odozgora prema dolje. Vrijeme sušenja ±4 sata.

ZAŠTITA: Opcionalno. Paillett' je boja otporna na mokro trljanje i daljnja zaštita premazima nije nužna, no ukoliko je potrebno i po želji, za postizanje neupojnosti za vodu i mrlje, nanijeti 1 sloj 'id Zaštita Uni Zidna' koja ne mijenja vizualni efekt ili 'id Paillett Zidna Zaštita Bezbojna' kojom uz zaštitu postižemo i pojačani svjetlucavi efekt šljokica (veći broj šljokica).

Čišćenje alata i odstranjivanje: običnom vodom ako se proizvod još nije osušio (stvrdnuo), a nakon toga samo mehanički. Nanositi samo u prozračnim prostorijama na temperaturi zraka, proizvoda i podloge 10°C-28°C.
Prije korištenja pogledati video primjene. Ovaj proizvod je deklariran za uradi-sam uporabu i ne postoji od proizvođača licencirani izvođač i/ili nadzor ugradnje.

Odricanje od odgovornosti: S velikom smo pažnjom kreirali navedenu ponudu no Vaša je odgovornost kao kupca pročitati sve ovdje navedene podatke o proizvodu, i pogledati video primjene ukoliko je omogućen na ovim stranicama, te ukoliko je potrebno, na zahtjev putem kontakata navedenih na ovim stranicama, tražiti dodatne podatke o proizvodu i uporabi proizvoda, prije narudžbe, kupnje i/ili primjene istog. Navedene kvadrature pokrivnosti po litrama proizvoda su najpreciznije moguće, ali približne, jer pokrivnost može varirati u ovisnosti o stanju podloge, površinskoj apsorpciji, teksturi podloge i načinu nanošenja. Prikazi boja i efekata proizvoda na ekranu su što bliže stvarnima, ali zbog tehničkih ograničenja prikaza na ekranu nemogu biti 100% stvarni, pa sukladno tome ne jamčimo da će konačni rezultat upotrijebljenog proizvoda biti isti onom prikazanom na ekranu. Svakako preporučamo da UVIJEK najprije napravite test probu nanosom proizvoda na malu površinu i tako provjerite da li proizvod udovoljava Vašim očekivanjima, pa tek ako ste sigurni da udovoljava nastavite sa nanosom na cijelu površinu. Navedena ponuda i specifikacija proizvoda dane su u najboljoj namjeri, prema nama dostupnim podatcima, ali bez jamstva jer je nanošenje i uporaba ovog deklarirano uradi-sam proizvoda van naše kontrole, s čime se slažete i što prihvačate narudžbom i/ili kupnjom.

Proizvođač: INITIATIVES DECORATION - FRANCUSKA
Zemlja podrijetla: EU - Francuska
Webshop cijena
262,65 kn
Navedena cijena uključuje 15% popusta
Izaberite boju
Upišite količinu
Dodaj u košaricu
Navedena cijena od 262,65 kn vrijedi za Maestro, Visa, Mastercard, Diners, Premium Visa i virmanske načine plaćanja.
Cijena za Premium Visa, Visa i Maestro do 12 rata je 278,10 kn.
lagerski artikl - raspoloživo za isporuku
Vezani proizvodi

Vaš upit za artikl:[ARTIKL]


Zatvori