Zimska odjeća Zimska odjeća

ID šablona za ukrašavanje zidova zvjezdano nebo 20x30 cm


Dekorativne tehnike - pribor
ID ŠABLONA 115 ZVJEZDANO NEBO
Opis proizvoda:
'id' ŠABLONA 115 ZVJEZDANO NEBO
Dimenzija: 20 cm x 30 cm
Višekratno primjenjiva, samoljepljiva, savitljiva plastična kvalitetna uradi-sam šablona za iscrtavanje i bojenje likova i oblika (matrica) na zid, plafon, namještaj, tkaninu, ukrasne i dekorativne predmete te na sve druge podloge u interijerima na koje je moguće nanijeti boju.
Idealna za korištenje s proizvodom 'id Fosforescentna Svijetleća Boja' jer primjenjeni zajedno u mraku stvaraju spektakularan efekt svijetlećih zvijezdica i mjeseca na bio kojoj podlozi u npr. dječjoj sobi ili bilo kojem drugom interijeru gdje je poželjan takav efekt na zidovima, plafonu, namještaju i sl.
Boje koje se nanose na fiksiranu šablonu mogu biti lateks, disperzivne ili akrilne na bazi vode, ili bilo koja druga boja koja nije na bazi otapala koje je agresivno u odnosu na plastiku.
Kvalitetno izvedene, ojačane i lagano izdignute rubne linije matrica za savršeno precizno prijanjanje samih rubova šablone uz podlogu što onemogućuje podlijevanje boje ispod šablone. Na taj način ove šablone profesionalne kvalitete stvaraju likove i oblike savršeno oštrih vanjskih rubnih linija.
Kada se nakon višekratnog premještanja šablone po podlozi smanji tj. izgubi snaga lijepljenja na podlogu, na poleđinu šablone potrebno je jednostavno nanijeti tanak sloj bilo kojeg univerzalnog ljepila za repozicioniranje, tzv. čičak ljepila ili ljepila za šablone (sva takva ljepila su najčešće u spreju).
Ukoliko se fizički ne ošteti, ovu šablonu moguće je upotrebljavati praktički neograničeno puta!

UPORABA: Podloga mora biti suha, nemasna, otprašena i čista te sposobna za prihvat boje. Na takvoj podlozi odabrati mjesto te na njega čvrsto pritisnuti cijelu površinu šablone. Kistom nanijeti boju na sve ili samo na odabrane matrice na šabloni. Odmah nakon nanošenja boje ukloniti šablonu odizanjem od podloge, što će na podlozi ostaviti obojanu matricu. Po želji ponavljati postupak na raznim mjestima na podlozi dok se ne postigne krajnje željena slika, slijed, bordura, tekst, poruka ili sl.

Ukoliko je potrebno, za dodatne savjete o uporabi kontaktirajte nas putem kontakata na ovim stranicama prije kupnje i uporabe proizvoda. Uvijek napraviti test probu na manjoj površini, pa samo ako je rezultat probe zadovoljavajući nastavite s nanošenjem na cijelu površinu. Uporaba ovog uradi-sam proizvoda je van kontrole proizvođača jer ne postoje licencirani izvođači i/ili nadzor uporabe pa nema jamstava na izgled, funkciju i/ili rezultat uporabe.

Proizvođač: 'Initiatives Decoration', Francuska, www.id-paris.com
Podrijetlo: EU-Francuska.
Webshop cijena
125,10 kn
Upišite količinu
Dodaj u košaricu
Navedena cijena od 125,10 kn vrijedi za Maestro, Visa, Mastercard, Diners, American i virmanske načine plaćanja te uključuje 10% popusta za webshop kupnju.
Cijena za American, Visa i Maestro do 12 rata je 132,05 kn.
lagerski artikl - raspoloživo za isporuku

Vaš upit za artikl:[ARTIKL]


Zatvori