Zimska odjeća Zimska odjeća

MagPaint neodimijski magnet pribadača srebrne boje


Magnetna boja
MagPaint MAGNETNE NEODIMIJSKE PRIBADAČE (rinfuza)
Opis proizvoda:
MagPaint Magnet neodimijski pribadača, rinfuza (1 kom) je ultra-snažni magnet u obliku pribadače srebrne inox boje, ali bez igle, za postavljanje papira, slika i sl. na metalne oglasne ploče i sl. Idealan je za postavljanje na površine premazane magnetnom bojom ili magnetnom žbukom poput MagnetPaint magnetne boje ili MagnetPlaster magnetne fine žbuke.
Svojom magičnom snagom drži do 9 listova A4 80-gr. papira na 3 sloja (0.3mm) MagnetPaint-a!

NAPOMENA: ovaj MagPaint proizvod je u ponudi samo u rinfuznoj prodaji na komad, i za takav je istaknuta komadna cijena, za 1 komad – bez blister ambalaže pakiranja kao na slici.

Područje primjene:
Učionice, uredi, zdravstvene institucije, konferencijske dvorane, galerije, kuhinje, dječje sobe, restorani, radionice, laboratoriji, reklamni panoi, oglasne ploče, zidni cjenici, info pultovi i sva ostala mjesta gdje je potreban magnet.

Odricanje od odgovornosti:
Na kupcu je da prouči sve ovdje iznesene podatke o proizvodu te ukoliko je potrebno, na zahtjev putem kontakata na ovim stranicama, traži dodatne podatke o proizvodu i uporabi proizvoda, prije kupnje i/ili primjene istog. Svakako preporučamo da UVIJEK najprije napravite test probu i tako provjerite da li proizvod udovoljava Vašim očekivanjima, pa tek ako ste sigurni da udovoljava nastavite sa upotrebom. Navedeni detalji proizvoda dani su u najboljoj namjeri, ali bez jamstva jer je uporaba ovog proizvoda van naše kontrole, što kupac prihvača kupnjom.

Proizvođač: MAGPAINT EUROPE b.v., Nizozemska
www.magpaint.com/hr/
Zemlja podrijetla: EU - Nizozemska

Webshop cijena
15,21 kn
Upišite količinu
Dodaj u košaricu
Navedena cijena od 15,21 kn vrijedi za Maestro, Visa, Mastercard, Diners, Premium Visa i virmanske načine plaćanja te uključuje 10% popusta za webshop kupnju.
Cijena za Premium Visa, Visa i Maestro do 12 rata je 16,06 kn.
lagerski artikl - raspoloživo za isporuku

Vaš upit za artikl:[ARTIKL]


Zatvori