Zimska odjeća Zimska odjeća

MAPEI boja za fuge fresca 160g


Fugirne mase

-15%

MAPEI boja za fuge  fresca 160g BIJELA 100
Opis proizvoda:
Polimerna glazura na bazi akrilnih smola u vodenoj disperziji koja zahvaljujući svojim posebnim karakteristikama i svojoj izuzetnoj pokrivnoj moći služi za obnovu boje cementnih fugirnih masa s minimalnim upijanjem vode.
Fuga Fresca koristi se za uklanjane nepravilnosti boje u fugama uzrokovanih, npr. nepravilnom ugradnjom mase za fugiranje ili za uklanjanje mrlja koje nastaju tijekom upotrebe.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
Fuga Fresca je boja na osnovi akrilne smole i polimera na osnovi vode koja, zahvaljujući svojim specijalnim karakteristikama i odličnom svojstvu prekrivanja, osigurava jednoličnu boju fuga, manju upojnost vode, te lakše čišćenje.

POSTUPAK PRIMJENE
Nanošenje iz tubice
Protresite tubicu prije upotrebe. Otvorite poklopac i nanesite proizvod tako da lagano pritisnete aplikator sa spužvicom na površinu fuge koja mora biti čista, bez prašine i nevezanih dijelova plijesni i ostataka kalcita.
Pričekajte nekoliko minuta dok se naneseni proizvod ne osuši. Vlažnom spužvom uklonite tragove proizvoda s rubova pločica. Nakon upotrebe, dobro isperite aplikator sa spužvicom.

Webshop cijena
33,92 kn
Navedena cijena uključuje 15% popusta
Izaberite boju
Upišite količinu
Dodaj u košaricu
Navedena cijena od 33,92 kn vrijedi za Maestro, Visa, Mastercard, Diners, American i virmanske načine plaćanja.
Cijena za American, Visa i Maestro do 12 rata je 35,91 kn.
lagerski artikl - raspoloživo za isporuku

Vaš upit za artikl:[ARTIKL]


Zatvori