Zimska odjeća Zimska odjeća

SERVIS ALATA


NOVOST U BAČELIĆU: SERVIS ALATA
U našem širokom asortimanu raznovrsnih električnih i akumulatorskih alata koje možete pronaći u novootvorenoj poslovnici na Jankomiru, od sada nudimo i uslugu:
- popravka Wagner strojeva i alata unutar i izvan jamstvenog roka (hobby i profi divizija)
- kompletnog servisa za profesionalne i hobby alate marke: Bosch, Makita, Maktec, Hilti, Metabo, Flex, Dewalt, Collomix, Iskra, Fein, Wurth.
 
PROTOKOL / NAPOMENE
Nakon što u našem servisnom centru zaprimimo neispravan alat, stranka dobiva potvrdu da je alat zaprimljen i dužna ju je čuvati sve dok alat ne bude prikupljen.
Ukoliko stranka ne može osobno dostaviti alat u servisni centar, možemo organizirati kurirsku službu za prikup i dostavu alata na njen trošak.
Servisni centar obavlja pregled, dijagnostiku kvara i procjenu troška popravka te obavještava stranku o istome te ona odlučuje želi li alat popravljati ili ne.
Ukoliko se alat popravlja, dijagnostiku kvara ne naplaćujemo, u suprotnome, trošak dijagnostike alata naplaćujemo prema važećem cjeniku.
Popravci koji su skuplji od 50% vrijednosti novog alata moraju biti odobreni i suglasni s vlasnikom alata da bi se moglo nastaviti sa servisom, dok za male popravke ne obavještavamo vlasnika i ne tražimo njegovu suglasnost za popravkom.
Kada je alat popravljen, stranku se obavještava da je alat spreman za prikup.
Prilikom prikupa alata stranka je dužna podmiriti sva dugovanja koja ima prema servisnom centru.
Ležarinu alata ne naplaćujemo, ali ako alat nije podignut u roku 90 dana od popravka, za isti ne odgovaramo.
 
Radno vrijeme:
Pon – pet: 07 – 15 sati
Subota: 08 – 14 sati
 
Adresa: Škorpikova 24, 10 090 Zagreb
Mail: servis@bacelic.hr
Tel: 091 6218 929

Vaš upit za artikl:[ARTIKL]


Zatvori