Oprema za izradu fasade

Fasadna mrežica, profili, cokl, tiple ili kutnici samo su neki od popratnog pribora koji je potreban za izgradnju fasade. Oprema za fasadu sadrži niz proizvoda koji se ugrađuju u fasadu bilo da renovirate ili radite novi fasadni sustav. Pribor za fasadu koristi se za zaštitu zidova od vanjskih utjecaja, zadržavanje materijala, učvršćivanje mrežice na rubovima fasade, fasadne tiple za oblaganje fasade i slično. U Bačelić Profi Shopu nudimo kompletni fasadni sustav kao i cijeli popratni materijal i pribor.  Cokl profili za stiropor koristi se na svim toplinskim fasadnim sustavima za zaštitu donjeg ruba fasade (podnožje fasade), a dolaze u raznim dimenzijama koju odaberete prema vašim potrebama. 
Kako bi vaša fasada bila čvrsta i dugotrajana, neizostavan pribor su pričvrsnice odnosno sidra. Sidra se koriste za postavljanje izolacijskih ploča od EPS, mineralne ili kamene vune. 
PVC kutni profil s mrežicom koristi se za otpornost kutova fasade na udarce i za točniju izvedbu uglova. Fasadna mrežica ima široku primjenu, osigurava fasadu od pucanja i osigurava duži vijek trajanja.

Pročitajte sve
53 proizvoda
Pogledaj popuste koje smo pripremili u rujnu!
Pregledajte katalog
Vrh