Povrati robe i povrati sredstava

Kako vratiti narudžbu?

Ako Vam artikl ne odgovara, imate pravo 30 dana na BESPLATAN povrat artikala koji su neoštećeni te u originalnom pakiranju kako su i poslani.

Rok za povrat novca može biti u rasponu od 5 do 14 dana pod pravilima utvrđenim zakonom, od trenutka kada vraćeni prozvodi budu provjereni u skladištu Prodavača.
Nakon što zaprimimo i provjerimo vraćene proizvode, povrat sredstava će biti izvršen metodom plaćanja koju ste koristili pri naručivanju.

Molimo obratite pozornost da nam sve proizvode vratite u stanju u kojem ste ih primili, u originalnoj neoštećenoj ambalaži unutar 30 dana od dana preuzimanja narudžbe.
Oštećenu, korištenu ili ambalažu koja nije u originalnom pakiranju nećemo prihvatiti kao povrat te u tom slučaju nemate pravo na povrat novca.

U svakoj pošiljci šaljemo račun ali ne prilažemo I naljepnicu za povrat. Kako biste mogli izvršiti povrat, morate u linku koji Vam se pošalje na mail na temelju zahtjeva za povratom unjeti broj webshop narudžbe te će Vam se nakon toga poslati naljepnica za kurira. Broj narudžbe možete pronaći na potvrdi kupovine.
Nakon što Vam se pošalje naljepnica na mail, istu isprintajte te naljepite na paket koji šaljete natrag.
Kurir iz In time-a će Vas kontaktirati o prikupu pošiljke i terminu dolaska na Vašu adresu.

Ukoliko Vam je potrebna pomoć ili funkcija povrata nije moguća, kontaktirajte našu službu za korisnike na broj 00385 91 6218 925 ili mail 

 

Vrh