Kitovi za drvo i metal

Tvrtka Bačelić nudi kvalitetna rješenja i široku paletu masa za glatke površine i učinkovito brtvljenje. Bez obzira na vrstu površine s kojom radite - beton, gips, drvo ili nešto drugo - masa za zaglađivanje osigurava ravnomjerno i glatko nanošenje. Kitovi za drvo i metal pomažu u ispravljanju nepravilnosti, popunjavanju pukotina i dobivanju savršeno ravne podloge za daljnju obradu. Pronađite širok izbor uljanih, akrilnih i epoxy kitova za drvo i metal vrhunskih proizvođača kao što su: JUB AKRILNI KITOVI, CHROMOS CHROMOLUX dvokomponentni epoksi kit, HEMPEL, PUFAS FEINSPACHTEL - kit za drvo u tubi, HOLZKITT kit za drvo u tubi.

Uljani Kit za Drvo
Uljani kitovi za drvo idealni su za popunjavanje rupa i pukotina na drvenim površinama.

Akrilni Kit za Drvo i Metal 
Akrilni kitovi za drvo i metal omogućuju vam brzo i jednostavno popunjavanje nepravilnosti na različitim materijalima. 

Epoxy Kit za Metal 
Epoxy kit za metal karakterizira izdržljivost i trajnost, a služi za popunjavanje rupa i neravnina na metalnim površinama.

Dvokomponentni epoksi kit je materijal koji se koristi za punjenje ili premazivanje različitih površina. Sastoji se od dvije komponente: epoksidne smole i učvršćivača (katalizatora). Kada se ove dvije komponente miješaju zajedno prema određenim proporcijama i pravilima miješanja, reakcija između njih se pokreće i nastaje čvrsta i izdržljiva polimerna masa. 2K epoxy kit poznat je po svojoj visokoj čvrstoći, kemijskoj otpornosti i izvrsnoj adheziji na različite materijale kao što su metal, drvo, plastika, beton i keramika. Ovaj kit često se koristi u građevinarstvu, industriji, umjetnosti i zanatstvu.

Primjena dvokomponentnog epoxy kita može uključivati:

  • Lijepljenje dijelova i popravke na različitim materijalima
  • Punjenje pukotina, rupa ili oštećenja na površinama radi njihovog izravnavanja
  • Premazivanje površina radi zaštite od habanja, korozije ili kemijske agresivnosti

Prije upotrebe dvokomponentnog epoksi kita, važno je pažljivo pročitati upute proizvođača i pridržavati se propisanih proporcija miješanja i vremena sušenja. Također, treba obratiti pažnju na sigurnosne mjere, jer neki epoksidni materijali mogu biti štetni za zdravlje ako se ne koriste pravilno. Preporučuje se nošenje zaštitne opreme, kao što su rukavice i zaštitne naočale, prilikom rukovanja dvokomponentnim epoksi kitom.

Uvijek se obratite proizvođaču ili stručnjaku za dodatne informacije i savjete o upotrebi dvokomponentnog epoksi kita u specifičnim situacijama.
 

Pročitajte sve
11 proizvoda
Pogledaj popuste koje smo pripremili u rujnu!
Pregledajte katalog
Vrh