IGRANJE EKOLOŠKIM BOJAMA

RADIONICA  JUNIOR DAY BY LITTLE STARS

Dragi naši mali i veliki,

Potaknuti željom da naše mališane uvedemo u prekrasan svijet boja, osmislili smo Junior Day, u kojem ćemo omogućiti našim najmanjima razne DIY varijante sa našom linijom ekoloških boja Little Stars, koja se odlikuje certifikatom EU Ecolabel i Eurofins Indoor Air Comfort Gold što označava da boja filtrira štetne tvari poput formaldehida te pročišćuje zrak.
Bojanjem djeca razvijaju vještine vizualnog razlikovanja, izražavanje, kognitivne, mentalne i kreativne vještine, a na nama velikima je samo da im pripremimo sve potrebno.
Kako bi ih potaknuli da istražuju i budu ono što jesu, pripremili smo niz sljedećih aktivnosti:

BOJANJE DJEČJIH IGRAČAKA SA NAŠOM LINIJOM LITTLE STARS
Što više klinci bojaju, to su spretniji. To što u ruci drže bojicu i što sami mogu birati boje, djecu više interesira za samo bojanje. A za bojanje treba vremena i koncentracije. Sa svakim obojanim poljem povećava se i dječja koncentracija.

BOJANJE NA PLATNU
Znate li tko je Jackson Pollock? To je američki umjetnik koji je bacao boju po platnu i tako je nastala tehnika "kaplje" - tehnika nanošenja boje na platno bez dodirivanja površine, nešto takvo sigurno bi bilo zabavno klincima.

S veseljem pozivamo mališane i njihove roditelje na edukativnu, kreativnu radionicu 17.6., od 10 do 12 sati na Jankomiru jer uz gore navedene aktivnosti pripremili smo još i:

  • Facepainting
  • Mađioničarsku predstavu
  • Maskote i animatore

Napomena: dijete mora biti u pratnji roditelja :) 

Osobni podaciOvim putem potvrđujem:


  • da se moji podaci i mail adresa mogu pohraniti u bazu podataka tvrtke Bačelić d.o.o. te koristiti u svrhu slanja promotivnih akcija tvrtke
Vrh