ID perle de verre - bezbojne prozirne kuglice za dodavanje u zidne boje 1 L


dekorativne tehnike
ID PERLE DE VERRE (1 L)
Opis proizvoda:
- Bezbojne prozirne kuglice za dodavanje u boje za zidove.
- Univerzalan aditiv koji se može dodavati u sve akrilne boje na bazi vode, za stvaranje efekta pijeska na zidovima.
- Idealan aditiv za dizajnersku boju 'id Pur Metal'.

PRIPREMA ZA NANOŠENJE - miješanjem napraviti smjesu: 2 Lit boje 'id Pur Metal' + 1 Lit 'id Perles de Verre' + 300 ml obične vode. Dobro promiješati. Dobijena smjesa od 3.3 Lit je dovoljna za ±20 m? površine u 2 tanka sloja na izuzetno glatkoj i zasićenoj podlozi.

NANOŠENJE - Nanositi plosnatim kistom širine >12 cm od krute dlake, u nepravilnim potezima u svim smjerovima.

Čišćenje alata i odstranjivanje: običnom vodom ako se proizvod još nije osušio (stvrdnuo), a nakon toga samo mehanički. Nanositi samo u prozračnim prostorijama na temperaturi zraka, proizvoda i podloge 10°C-28°C.
Prije korištenja pogledati video primjene. Ovaj proizvod je deklariran za uradi-sam uporabu i ne postoji od proizvođača licencirani izvođač i/ili nadzor ugradnje.

Odricanje od odgovornosti: S velikom smo pažnjom kreirali navedenu ponudu no Vaša je odgovornost kao kupca pročitati sve ovdje navedene podatke o proizvodu, i pogledati video primjene ukoliko je omogućen na ovim stranicama, te ukoliko je potrebno, na zahtjev putem kontakata navedenih na ovim stranicama, tražiti dodatne podatke o proizvodu i uporabi proizvoda, prije narudžbe, kupnje i/ili primjene istog. Navedene kvadrature pokrivnosti po litrama proizvoda su najpreciznije moguće, ali približne, jer pokrivnost može varirati u ovisnosti o stanju podloge, površinskoj apsorpciji, teksturi podloge i načinu nanošenja. Prikazi boja i efekata proizvoda na ekranu su što bliže stvarnima, ali zbog tehničkih ograničenja prikaza na ekranu nemogu biti 100% stvarni, pa sukladno tome ne jamčimo da će konačni rezultat upotrijebljenog proizvoda biti isti onom prikazanom na ekranu. Svakako preporučamo da UVIJEK najprije napravite test probu nanosom proizvoda na malu površinu i tako provjerite da li proizvod udovoljava Vašim očekivanjima, pa tek ako ste sigurni da udovoljava nastavite sa nanosom na cijelu površinu. Navedena ponuda i specifikacija proizvoda dane su u najboljoj namjeri, prema nama dostupnim podatcima, ali bez jamstva jer je nanošenje i uporaba ovog deklarirano uradi-sam proizvoda van naše kontrole, s čime se slažete i što prihvačate narudžbom i/ili kupnjom.

Proizvođač: INITIATIVES DECORATION - FRANCUSKA
Zemlja podrijetla: EU - Francuska
Webshop cijena
215,10 kn
Upišite količinu
Dodaj u košaricu
Navedena cijena od 215,10 kn vrijedi za Maestro, Visa, Mastercard, Diners, Premium Visa i virmanske načine plaćanja te uključuje 10% popusta za webshop kupnju.
Cijena za Premium Visa, Visa i Maestro do 12 rata je 227,05 kn.
lagerski artikl - raspoloživo za isporuku
Vezani proizvodi

Vaš upit za artikl:[ARTIKL]


Zatvori