Zimska odjeća Zimska odjeća

ID sable d'ete - dizajnerska boja s efektom finog pijeska 2 L


dekorativne tehnike
ID SABLE DETE H + br.1 COTE DOPALE (2 L)
Opis proizvoda:
- DIZAJNERSKA BOJA SA RELJEFNIM EFEKTOM FINOG PIJESKA + PROČISTAĆ ZRAKA U PROSTORIJI
- Spremna za uporabu u nijansama: 1.Cote d’ Opale – 2.Aquitaine – 7.Ille de France - 8.Alpilles
- Akrilna mat brzosušiva boja na bazi vode. Otporna na mokro trljaje. Uradi-Sam primjena, nanos u samo jednom sloju. Po potrebi razrijediti sa do 5% vode. Nije za vanjske prostore.

Pokrivnost: 2 L=±14 m2, u jednom sloju na glatkoj i zasićenoj podlozi

BOJA S FUNKCIJOM PROČISTAĆA ZRAKA U PROSTORIJI: Anti-formaldehidna boja koja uklanja do 64% forlmaldehida iz zraka s kojime dođe u dodir putem cirkulacije zraka u prostoriji (metoda po standardu ISO 16000-23, norma ?? ISO 16000-3, EU ispitivanje 'Eurofins Danska', Report ??. 392-2014-0018380 1-03, raspoloživ za uvid kod nas na zahtjev). Poboljšava zdravstvene uvjete stanovanja i boravka. Formaldehid je glavni alergeni zagađivač prostora za stanovanje u interijerima, gdje neizbježno uvijek dolazi konstantnim isparavanjem iz gotovo svih kemijskih proizvoda koja nas okružuju: iz namještaja, pogotovo tepiha, građevnog materijala, ljepila (za podne obloge, parkete, furnir, ivericu…), plastike, iz otapalnih boja i lakova, žbuke, kemijskih proizvoda itd. Svi ti materijali u većem ili manjem obimu konstantno emitiraju isparavanje formaldehida. Zbog svoje funkcije pročišćavanja zraka od formaldehida, 'id' SABLE de ETE posebno je prikladna boja za zidove svih unutarnjih prostorija gdje borave ili žive osobe sa povečanom osjetljivošću respiratornog i/ili imunog sustava kao što su: stanovi (posebno dječje i spavaće sobe), bolnice, vrtići, škole, medicinske i zdravstvene ustanove, domovi za starije i nemoćne, javni prostori, hoteli, restorani i svi unutarnji prostori gdje se zadržava i boravi veči broj ljudi.

PRIPREMA PODLOGE:
Može se nanijeti na sve potpuno suhe, otprašene, čvrste, nemasne, glatke (poput gips-kartonske ploče) zidne podloge na koje je potrebno prethodno nanijeti 'id' Temelj Zidni Za Boje.

NANOŠENJE na pripremljenu podlogu. Dobro promiješati.:
Nanijeti jedan sloj križnim nepravilnim pokretima sa cca ?12 cm širokim plosnatim kistom od krute dlake. Djelomično se nakon nanošenja može providno malo vidjeti boja podloge. Ukoliko želite, prije nanošenja id Sable de Ete-a pripremljenu podlogu možete obojati akrilnom vodenom perivom bojom u nijansi po izboru, i tako postići djelomićno dvobojan izgled. Vrijeme sušenja ±4 sata.

'id' savjet: Po želji, za dodatno postizanje neupojnosti za vodu i mrlje, nanijeti kistom 1 sloj 'id Zaštita Zidna Uni' ili za postići istu takve zaštitu, ali još i dodatni efekt svjetlucavih šljokica, nanijeti 'id Paillett Zidna Zaštita Bezbojna'. Napomena: nanošenje bilo kojeg dodatnog zaštitnog premaza onemogućava i poništava učinak pročišćavanja zraka.

Čišćenje alata i odstranjivanje: običnom vodom ako se proizvod još nije osušio (stvrdnuo), a nakon toga samo mehanički. Nanositi samo u prozračnim prostorijama na temperaturi zraka, proizvoda i podloge 10°C-28°C.
Prije korištenja pogledati video primjene. Ovaj proizvod je deklariran za uradi-sam uporabu i ne postoji od proizvođača licencirani izvođač i/ili nadzor ugradnje.

Odricanje od odgovornosti: S velikom smo pažnjom kreirali navedenu ponudu no Vaša je odgovornost kao kupca pročitati sve ovdje navedene podatke o proizvodu, i pogledati video primjene ukoliko je omogućen na ovim stranicama, te ukoliko je potrebno, na zahtjev putem kontakata navedenih na ovim stranicama, tražiti dodatne podatke o proizvodu i uporabi proizvoda, prije narudžbe, kupnje i/ili primjene istog. Navedene kvadrature pokrivnosti po litrama proizvoda su najpreciznije moguće, ali približne, jer pokrivnost može varirati u ovisnosti o stanju podloge, površinskoj apsorpciji, teksturi podloge i načinu nanošenja. Prikazi boja i efekata proizvoda na ekranu su što bliže stvarnima, ali zbog tehničkih ograničenja prikaza na ekranu nemogu biti 100% stvarni, pa sukladno tome ne jamčimo da će konačni rezultat upotrijebljenog proizvoda biti isti onom prikazanom na ekranu. Svakako preporučamo da UVIJEK najprije napravite test probu nanosom proizvoda na malu površinu i tako provjerite da li proizvod udovoljava Vašim očekivanjima, pa tek ako ste sigurni da udovoljava nastavite sa nanosom na cijelu površinu. Navedena ponuda i specifikacija proizvoda dane su u najboljoj namjeri, prema nama dostupnim podatcima, ali bez jamstva jer je nanošenje i uporaba ovog deklarirano uradi-sam proizvoda van naše kontrole, s čime se slažete i što prihvačate narudžbom i/ili kupnjom.

Proizvođač: INITIATIVES DECORATION - FRANCUSKA
Zemlja podrijetla: EU - Francuska
Webshop cijena
359,10 kn
Izaberite boju
Upišite količinu
Dodaj u košaricu
Navedena cijena od 359,10 kn vrijedi za Maestro, Visa, Mastercard, Diners, American i virmanske načine plaćanja te uključuje 10% popusta za webshop kupnju.
Cijena za American, Visa i Maestro do 12 rata je 379,05 kn.
lagerski artikl - raspoloživo za isporuku

Vaš upit za artikl:[ARTIKL]


Zatvori