Zimska odjeća Zimska odjeća

MagPaint SKETCHPAINT 2K - "piši-briši" boja za markere


dekorativne tehnike
MagPaint SKETCHPAINT 2K (0,5lit) bezbojni mat
Opis proizvoda:
SketchPaint 2K je 2-komponentan završni premaz na bazi vode koji praktički svaku glatku podlogu pretvara u 'dry-erase whiteboard' ploču za pisanje nepermanentnim Sketch Markerima Piši-Briši https://www.bacelic.hr/artikl/magpaint-sketch-marker-crni/1407261
čiji tragovi se uklanjaju sa suhom mekom tkaninom. Nakon dužeg korištenja iste površine, ili na dijelovima površine koji nisu dovoljno glatki, eventualne zaostale tragove markera ukloniti sa sredstvom za čišćenje u spreju SketchCleaner Sprej Za Čišćenje. Što je završno glađa površina, lakše će biti izbrisati tragove markera. Ako želite da površina bude i magnetna, tada najprije kao podlogu nanesite MagnetPaint ili MagnetPlaster proizvod. SketchPaint 2K je raspoloživ kao bijeli ili bezbojan premaz, oba u sjajnoj ili mat verziji odsjaja. Samo u verziji SketchPaint 2K Bijeli Mat premaz je prikladan za korištenje i kao projekcijska površina (kao projekcijsko platno koje je ujedno i piši-briši površina).
Područje primjene:
Učionice, uredi, zdravstvene institucije, konferencijske dvorane, galerije, kuhinje, dječje sobe,
restorani, reklamni panoi, oglasne ploče, zidni cjenici, info pultovi i sva ostala mjesta gdje je potrebna
piši-briši površina za pisanje nepermanentnim markerima.
Priprema podloge:
Podloga mora biti čista, bez prašine i/ili pukotina, suha, čvrsta, nosiva, nemasna i glatka, bez
kondenzata ili kapilarne vlage, kontaminacije gljivicama, plijesni i sl.
Površinu stare boje cijelu lagano prebrusiti sa brusnim papirom granulacije 220.
Izbjegavati nejednako ili jako upijajuće podloge. Može se nanijeti na obrađeni kamen, drvo, tvrdu
plastiku i metal. Nove nezasićene visokoupojne podloge (tek pogletane podloge ili gips-kartonske ploče i sl.) najprije tretirati prikladnim premazom kao prajmerom za završne vodene lakove ili Latex mat završnom bojom za zidove. Kod SketchPaint 2K Bijelog podloga bi trebala biti pripremljena kao jednakomjerno bijela kako bi izbjegli potrebu za nanošenjem više slojeva. SketchPaint 2K Bezbojni može se nanijeti i na bijelu podlogu, ali i na podlogu pripremljenu u bilo kojoj drugoj boji (npr. podloga od boje latex mat nijansirane u nijansu po Vašem izboru sa ton karte proizvođača odabrane kvalitetne latex mat boje). Maskirnom trakom označiti područje nanošenja.
Upute za upotrebu:
Pomiješati dvije komponente na način kako slijedi:
Izliti cijeli sadržaj manje kantice ambalaže ''A'' u sadržaj u većoj kantici ambalaže ''B''. Omjer miješanja ''A'' : ''B'' = 1 : 3. Miješati ručnim mješačem 3 minute (ne tresti). Ostaviti cca 5 minuta dok ne ishlape svi mjehurići zraka iz mješavine. Ne razrjeđuje se, no ukoliko je nužno, razrijediti sa najviše 10% čiste vode. SketchPaint 2K se mora nanijeti unutar cca 1 sat (pri 20°C) od zamiješavanja komponenti. Što je temperatura viša, vrijeme za iskoristiti proizvod je kraće. Da bi se izbjegli eventualni tragovi preklapanja radite pojedine sekcije nanošenja širine cca 60 do 90 cm, vertikalnim nanošenjem valjkom sa što preciznijim spojevima između sekcija. Kod dobro pripremljene podloge (dovoljno glatke i sa ujednačenom bojom), za funkcioniranje piši briši površine dovoljan je jedan sloj. U ostalim slučajevima može se pojaviti potreba za drugim slojem. Pričekati najmanje 12 sati prije nanošenja eventualno potrebnog drugog sloja. Tada pobrusimo prvi sloj sa finim vodobrusnim papirom, pa otprašimo. Ukloniti zaštitnu traku najviše 1 sat od nanošenja. Nakon zamiješavanja komponenti iskoristiti cijeli sadržaj ambalaže. SketchPaint 2K se nesmije nanositi pri temperaturama proizvoda, zraka i podloge ispod +16°C niti višim od +26°C i/ili relativnoj vlažnosti zraka višoj od 80%. Nakon 5 dana sušenja (konstantno pri 20°C i 65% relativne vlažnosti zraka) površina je potpuno sazrijela i spremna je za korištenje sa Sketch Markerima Piši-Briši. Odstupanja od navedenih parametara okoline produžuju vijek potpunog sazrijevanja sušenjem do 7 dana.
Potrošnja:
Teoretska pokrivnost, za jedan sloj: max. 6 m2/lit za bijeli, a max. 8 m2/lit za bezbojni.
Alat:
MagPaint Valjak 8 cm, ili kratkodlaki valjak bez otpadajućih niti, moher (parketni valjak), kvalitetan spužveni valjak (ekstra fina - Moltopren ili Flock spužva). Uvijek sa svakim novim pakiranjem koristiti novi nekorišteni alat i posude. Savjet: ljepljivom trakom s valjka odstranite otpadajuće niti prije prvog uranjanja u boju.
Čišćenje alata i mrlja:
Odmah dok se proizvod ne osuši s vodom, a nakon toga mehanički (struganjem, brušenjem i sl.).
Sadržaj štetnih Hlapljivih Organskih Spojeva:
EU granična vrijednost za ovaj proizvod (2004/42/EC, kat. jWB, 2010): 140 g/lit.
Ovaj proizvod sadrži: 0 g/lit HOS.

Odricanje od odgovornosti:
Na kupcu je da prouči sve ovdje iznesene podatke o proizvodu i pogleda video primjene, te ukoliko je potrebno, na zahtjev putem kontakata na ovim stranicama, traži dodatne podatke o proizvodu i uporabi proizvoda, prije kupnje i/ili primjene istog. Navedene kvadrature pokrivnosti po litrama proizvoda su najpreciznije moguće, ali približne, jer pokrivnost može varirati u ovisnosti o stanju podloge, površinskoj apsorpciji, teksturi podloge i načinu nanošenja. Svakako preporučamo da UVIJEK najprije napravite test probu nanosom proizvoda na malu površinu i tako provjerite da li proizvod udovoljava Vašim očekivanjima, pa tek ako ste sigurni da udovoljava nastavite sa nanosom na cijelu površinu. Navedeni detalji proizvoda dani su u najboljoj namjeri, ali bez jamstva jer je nanošenje i uporaba ovog deklarirano uradi-sam proizvoda van naše kontrole, što kupac prihvača kupnjom.
Proizvođač: MAGPAINT EUROPE b.v., Nizozemska , www.magpaint.com
Zemlja podrijetla: EU - Nizozemska

Webshop cijena
399,60 kn
Izaberite boju
Izaberite pakiranje
Upišite količinu
Dodaj u košaricu
Navedena cijena od 399,60 kn vrijedi za Maestro, Visa, Mastercard, Diners, American i virmanske načine plaćanja te uključuje 10% popusta za webshop kupnju.
Cijena za American, Visa i Maestro do 12 rata je 421,80 kn.
lagerski artikl - raspoloživo za isporuku

Vaš upit za artikl:[ARTIKL]


Zatvori