LITTLE STARS

Rust-oleum osim profi i DIY asortimana nudi posebnu kolekciju Little stars specijalne boja za dječje sobe koje su osim mnogobrojnih dječjih nijansi prepoznatljive po tome jer stvaraju sigurno okruženje za vašu djecu.

Little stars zidna boja za pročišćavanje zraka za dječje sobe dolazi u 18 prekrasnih, umirujućih, pastelnih nijansi koje možete kombinirati po želji. Nijanse su posebno birane od strane psihologa kako bi kod vaše djece potaknule osjećaj smirenosti, igre ili inspiracije. Little stars zide boje su na bazi vode, posebno razvijene za dječje sobe i certificirane EU eko oznakom jer upija štetne tvari i prljavštine iz zraka. Odaberite savršenu nijansu i obojite spavaću sobu ili igraonicu za vašeg mališana

Little stars boja za dječje igračke i namještaj otporna je na ogrebotine i brisanje vlažnom krpom, a može se nanositi bez prethodne pripreme površine. Dolazi u pastelnim i metalik nijansama. Može se nanositi na unutarnje površine, izravno na drvo (neobrađno ili obojeno), ciglu, kamen, žbuku, većinu plastičnih površina ili na obrađene površine na koje je prethodno nanesen temeljni premaz. Ideana boja za dječje krevetiće, namještaj ili drvene igračke.

Little stars glow in the dark može biti pun pogodak za vaše mališane ako se boje mraka. Može se nanositi na površine od drva, metala, plastike, papira, a uz adekvatnu pripremu površine može se nanijeti na zidove, stropove, okvire od vrata, igračke, utičnice. Najbolje rezultate ćete postići na bijelim ili svijetim površinama. Boja se izlaganjem svjetlu (prirodnom ili umjetnom) „napuni“ i u mraku boja će svijetliti. Za ukrasne predmete preporučamo da koristite svjetleću boju u spreju.

 

 

 Vrh