Rust-oleum "DIY" asortiman za hobiste

Predstavljamo novi asortiman Rust-oleum do it yourself dekorativnih boja za zidove i namještaj s kojima možete bojati sve što vam padne na pamet. 

DIY projekti su zabavni jer možete iz nekih predmeta koje više ne koristite napraviti vaze, kutijice, i razne ukrase koji će krasiti vaš dom. 
Iz našeg DIY programa izdvajamo Rust oleum chalky finish furniture paint - kredastu boju za namještaj koja se može nanijeti izravno na većinu površina uključujući golo ili obojeno drvo, ciglu, kamen, žbuku ili beton. Kako biste postigli ispran izgled, shabby chic nanesite kontrastne boje u dva premaza, a kada se posuši, pobrusite papirom granulacije od 180-220. Chalky finish možete koristiti s Rust-Oleum Chalky Finish Furniture Paint metalic finish bojom za namještaj za postizanje luksuznog, ispranog efekta ili se može koristiti kao završni sloj za čisti metalik završni sloj.

Svjetlucavi završni sloj je uvijek IN ako se dozirano koristi. Izaberite srebrno, zlatno ili ružičasto svjetlucanje na vašim predmetima, namještaju ili zidu. 

Boja s efektom zrcala. Kako bi dobili reflektirajući, zrcalni efekt na vazama, staklenkama, svijećnjacima i sličnim predmetima, Rust-oleum Mirror effect u spreju nanesite na stražnju odnosno suprotnu stranu od one koju želite da vam se zrcali. 

Personalizirajte stare predmete jer u ponudi imamo i fleksibilnu boju za tkanine u spreju Rust-oleum flexible fabric paint kojoj možete promijeniti izgled kože ili vinila u zlatnu, srebrnu ili crnu boju. 

Na novom ili obojenom drvu ili bilo kojoj premazanoj i obojenoj površini, raznim ukrasnim predmetima, metalu, staklu, keramicu možete staviti efekt koji vam se više sviđa: 
- glatki, biserno bijeli završni izgled Rust-oleum Pearly white spray s perla efektom
- Neon sprej u tri boje; zelena, žuta i roza
- boja s metalik efektom u spreju u boji kroma Metallic spray paint otporna na ogrebotine
- efekt tamnog metala Gun metal metallic spray paint
- efekt zamrznutog stakla Frosted glass spray
- svjetleća boja „sjaj u mraku“ Glow in the dark 

Ostali dio Rust-oleum asortimana pogledajte OVDJE 
 

Vrh